~A tak to je

~A tak to je

Anotace: Haf,haf,haf...smím?

 


♥ ☺ ♥ 

~~~~

Prý všude po kraji

pejskové štěkají

páníčky milují

v posteli léhají

vyhnat se nedají

a vůbec se neptají.

Haf,haf,haf...smím?

Ach,ty můj drobečku

tady máš kostičku

nežer mou botičku

a uhni trošičku.

Já se zlobím?

Pejsek hned obejme

po tváři oblízne

svou tlapku nabídne

jen tak si štěkne.

Pojď se mnou ven.

 

Vezmu si paraple

a jdem.

 

Tlapka v dešti klouže

hned vletí do louže

pak otřepat si může

všechnu vodu z kůže

hned vedle mne.

A než by někdo slovo řek

je mokrý celý páníček,

ten otřepat se nemůže

protože to nedokáže.

~Psa miluje~

...a tak to je...

°°°°°°°°°°°°°

°°°°°°°

smíš

Autor Květka Š., 09.04.2012
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, CULIKATÁ, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá haf, haf, ST.

09.04.2012 21:36:36 | Psavec

Haf:)

09.04.2012 16:26:18 | CULIKATÁ

To bude mít kočkopes radost, až se k této tvé básence dostane :-)

09.04.2012 16:00:47 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí