Šerpík

Šerpík

Anotace: ...

Stoupáš výš a výš
zatížen potem druhých
hrubost větru
ve vlasech zpívá ti blues
jsi drsný muž

a nebe
v barvách mléčného potoka
si klidně zdobí pohoří
zpodobňující grafiky
fantastičnosti peří

pod smrští kroků
téhle tůrky
zdvihám obočí
dívám se ti na záda
a rozbuší se mi srdce

neucukneš před výškou
směle kráčíš si dál
tábořištěm svých snů
tak jak to máš rád

já skláním se
nad nevinností těchto míst
žíznivá touhou
vydrápnout se o kousek výš
…………………………………………
Za tohle tajemství hor
ti patří dík
Autor Marcella, 12.04.2012
Přečteno 475x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, prostějanek, enigman, Písnička..., CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s šerpou...

13.04.2012 10:35:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí