~Sametová

~Sametová

Anotace: Trochu ze šuplíku..to snad nevadí.

oooo
***-***
Večer jak z hedvábí
anebo ze sametu
vezmu si knížku pohádek
a s princem od vedle
pak tančím na parketu
nechce se mi jít nazpátek.

Pak spolu sedíme
na zemi v kožešině
v tom starém krbu oheň hřál
a muškát na okně
se svými červenými květy
na nás tak mile pousmál.

Vytáhnu pudřenku po babičce
pudřenku starou,z perleti,
do pudru jemně fouknu
a ten až k oknu doletí.
Na květy muškátu
dosedal
ten jemný prášek z pudřenky
a muškát kvete dál.

Já zavírám knihu pohádek
u krbu sedím sama
praskáním ohně kolíbaná.
S pudřenkou z perleti
s tím princem na parketu
co nebyl a není
a čas tak letí...
Jak je ti?

***-***

Autor Květka Š., 14.04.2012
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

♥ ST ♥

15.04.2012 22:06:17 | Linzerka

Čas letí jako voda
pudřenku svíráš v dlani
muškát radost dodá
je chvilkou vzpomínání:).
Krása Květulinko naše, moc hezká:).
Posílám Ti culík od ucha k uchu:)))

14.04.2012 15:05:27 | CULIKATÁ

Culi,já ti moc děkuji....móóóc.

15.04.2012 13:44:20 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí