Rozkvétání

Rozkvétání

Anotace: * * *

Roztáčím
lotosové květy tvého vnímání,
s úsměvem dívám se,
jak rozkvétají…

V tvých očích
láska příběhem pradávným,
netuším, proč ses ji tak dlouho
bránil najít…

Poznání
možná tě na okamžik překvapí,
jen nespěchej, ať stačí
vůni dýchat…

Každý květ
se rozvíjí až do barvy
a tichou píseň v srdci
rozechvívá…
Autor Cecilka, 16.04.2012
Přečteno 615x
Tipy 13
Poslední tipující: WWW, Holis, kouzelníček, Linzerka, Psavec, Jakule, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučká, ST.

16.04.2012 21:45:52 | Psavec

pěkné rozkvétání...

16.04.2012 14:52:46 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí