CO KDYBY !?

CO KDYBY !?

Anotace: Jen pro určitý druh čtenářů

Vůbec nic by se ani nestalo
kdyby přece jednou nastalo
že dnes se vůbec nic nestalo
Jak se na tu možnost tváří
senzací chtiví páni novináři
Nadšením - ustaraní - nezáří
Autor RU 82, 17.04.2012
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí