S úsměvem

S úsměvem

Anotace: .

Proč to dělám? Protože můžu
Není to správné. A co má být?
Neprodělám a nepomůžu
Vzpomínky dávné umí se mstít
Když mám strach, tak stejně to nevzdám
Prohraná bitva není můj styl
Hvězdný prach jak ztratil se hvězdám?
Prokáže pitva, že jsem tu byl?
Důkazy nedokážou vinu
Můžeme věřit pravdivé lži?
Obvazy na fraktuře stínu
Stíny si pevné zdraví zaslouží
Závislost závisí na duši
Zaměří náhodně vybraný cíl
Nemít zlost oběti nesluší
Trápení mělo by trvat dýl
Bolestí vyvažuje se hřích
Odměnou nebude nebeský klid
Naštěstí neseberou nám smích
S úsměvem dá se mnohem lépe žít
Autor Manni3, 19.04.2012
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Rootness, tato22, Helena Lovecká, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí