MEMENTO MORI (pamatuj na smrt) !

MEMENTO MORI (pamatuj na smrt) !

Anotace: Konec popolatků ve zdravotnictví.

Slovutný ministře zdravotnictví

Páni odborní i praktičtí lékaři
Ať se vám ještě víc a líp daří
zkrátíme doplatků pochody
necháme vám celé důchody
Za to nám zcela jen postačí
když ve vaší laskavé péči
odborně nám zatlačíte oči
Autor RU 82, 19.04.2012
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí