Sekretářka Manon

Sekretářka Manon

Anotace: Pomluvy se šíří.

Na podlahu spadl šanon,
vyklouzl prý mladé Manon,
nevíme, zda to tak chtěla,
rána byla jako z děla.

Když pak ze země ho sbírá,
ředitel jen tiše zírá,
krátká sukně, tanga malá,
velkou krásu ukázala.

Tohle ale dobré není,
dnes se trestá harašení,
možná na to Manon čeká,
ředitel se v duchu leká.

Jistě chce prémie větší,
některé to takhle řeší,
proto mizí z kanceláře,
rozpaky mu rudnou tváře.

Štěstí vám ho opustilo,
uklizečku nastrčilo,
jak tu ránu uslyšela,
nemravnost si domyslela.

Chodí teď jak hlásná trouba,
ředitel je děvčat zhouba,
prý mu Manon řekla fracku,
pak mu dala velkou facku.
Autor Psavec, 20.04.2012
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, synanceia, annie, Doradan, tato22, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavila :D To jsi drby dobře vystihl.

27.04.2012 20:54:52 | synanceia

on dostal facku...a ty ST..

20.04.2012 22:42:55 | Květka Š.

Ani nevím proč, ale líbolo se mi to.

20.04.2012 12:32:26 | Tadam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí