Jak se to tak vyvrbí

Jak se to tak vyvrbí

Píši si
ve dne, v noci
-jak se to tak vyvrbí-
a mojí mysli
prostě nevadí,
že mozek nespí.

Žiji si
na blankytech kapek rosy
-mým přáním je jen listoví-
a nikde kdosi,
nikde ty.
Jen tma mě halí do peří.

Haním si
svoje vlastní
myšlenkové pochody.
Vždycky do nepohody
vnesou „naštěstí“
ještě více strastí.

Kalím si
mozkomíšní rozvody
snahou dokázat si,
-jenom někdy-
že snesu cokoli
a vymyslím cosi,

co nepodlehne času.

Autor Demotivovná Dezorientace, 23.04.2012
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi "žiji si na blankytech kapek rosy" a od "snahou dokázat si" až po konec... ale k šípku s tím - líbí se mi to celý :)

06.02.2014 21:44:21 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí