Roztrhané sny

Roztrhané sny

Anotace: Jak se dají ztratit ideály..

Tančím měsíční valčík
napříč pražským sídlištěm
stíny se ztrácejí ve tmě
ohlušující ticho
harmonie noci
miliony víl
a tisíce andělů
magická chvíle
plná naděje

Dusím se
vůně levné vodky
někdo křičí
z plic plných dehtu
„Děvko“
chci utéct

Kam zmizeli andělé
kde jsou mé víly
s nožem u krku
statečně snáším
bolest
a ponížení

Ležím sama
s roztrhanými sny
a rozmazanou řasenkou
plná nenávisti
měla jsem ideály
HAJZLE
byla jsem nevinná
Autor T.Eis, 27.04.2012
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1. Basen?..vitej

27.04.2012 21:24:41 | poeta

díky :)

27.04.2012 21:35:52 | T.Eis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí