SAMOTÁŘ

SAMOTÁŘ

Anotace: Někdo je sám rád, jiný trpí.

Poznáte jeho tvář
Čitelná jak slabikář
Zpravidla žije sám
Možná závidí i nám

Nad ním stejné nebe
Však sám sebe
nikdy se nezeptáš
„Tak co - jak se máš“

Jistě často se i zasní
Žije pod vlivem básní
náš malý velký poeta
jenž tak již po léta
mnohé i rozplétá

Ve verších se vznáší
o lepší zítřky se snaží
jako štětcem přímé tahy
líčí krásné lidské vztahy

Všichni lidé jsou krásní
Stejně jako život náš
Autor RU 82, 28.04.2012
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí