Ukončení

Ukončení

Anotace: Nikde není psáno, že první láska musí být i poslední ...

Minulost zavírám za tebou,
za tebou pálím mosty,
už toho bylo dost,
dost už společné cesty.

Zlý a přesto miloval,
takový jsi byl,
však já jsem zničená,
náš život se mi nelíbil.

Možná, že potvora,
a třeba jen trpělivost,
co má své hranice,
a měla už všeho dost.

Minulost zavírám za tebou,
za tebou pálím mosty,
už toho bylo dost,
dost bylo společné cesty ...
Autor Aaliyan, 30.04.2012
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Romeo3769
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí