kurz šití

kurz šití

Anotace: ..

Možná se jednou potkáme
a znát na sobě nedáme
ŽE něco víc,než úsměv vřelý
svázal nám naše životy

na čase nezáleží ať si plyne
jak nitka osud náš se line
a žádný uzlík nezastaví
co přiřkla věštba nám.

ze špulky nekonečné se vymotává
sem tam zadrhne,to se stává
však švadleniny prsty hbite
s uchem jehly si poradí

tak si v tom pulsujicim běhu
po cestách pravidelných stehů
Užívám vše co osud dá mi
a nechystam se spát
Autor poeta, 01.05.2012
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

snad jednou potkáme se...osudu nevyhneme se...a ty jsi ji krásně zveršoval...:-)

01.05.2012 18:49:24 | střelkyně1

Jo,jo.po ranu to slo.jeste nebylo takove vedro...:-)

01.05.2012 19:24:56 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí