Dubnová

Dubnová

Anotace: letmé setkání se zašlou láskou

Dnes odpoledne
bylo slunce
zlaté, jako tvé vlasy

Na listech vrby
budu počítat
o kolik zestárla jsi

Od chvíle
posledního loučení
v polích, mezi přezrálými klasy

Které nikdo neposbíral
uvadly,
tak jako my

Dnes odpoledne
bylo slunce
zlaté, jako naše dny
Autor Alois Brouček, 01.05.2012
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakule, tato22, voedor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí