BÍLÁ A ČERNÁ

BÍLÁ A ČERNÁ

Anotace: Zahrávání si s hrou o hře

Bílá naproti černá
rozestavení stejná
dvojice léta věrná

S nimi soupeří
ale jen někteří
co si dost věří

Nelze spolu hrát
může se i stát
že se začnou ptát

Proč jsi bílá
a mně zbyla
ta barva jiná

To není podstatné
I když se tak stane
nic se zas nestane

Já sluncem stálým
dočerna se opálím

Nebo ty si sedneš
strachy se nehneš
až úplně zbledneš

Každý šachista
ví se dozajista
není přec rasista
Autor RU 82, 04.05.2012
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí