pomník

pomník

Anotace: Jednou jest Tvé jmeno vytesano..

V lomu jsem
kleče,zmožen
dobýval kvádr nožem
..bych pro Tvou touhu plesat
..do čeho měl jsem tesat

nástroje koval mi ..mistr ohně
v pekelných plamenech ostří kul
Tvou tvář dám kameni,
než slunce zapadne
zmožen pak ulehám
bych v sen já vplul

s východem slunce
volkové táhnou
vůz jenž se prohybá
pod vahou tou
s nápisem ..zde leži ta která toužila..

zvěčněna být než v prach ,
..........................poletí tmou
Autor poeta, 04.05.2012
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí