babickam..

babickam..

Anotace: ..

Pro její pochopení
Moudrost stáří
..pro její věčný úsměv v tváři
..pro její laskavost
Vepsanou do vrásky
..pro její nadšení z večerní procházky
..pro její podporu v těžké chvíli
jemnost s níž hledí na motýly

Možná jen proto nebýt v nouzi sám
netonout v hádce pro zlý klam
nesedět s výčitkou u vyhaslých kamen
sundat tu tíhu z unavených ramen
..pro možnost změnit náhle téma
pustit se brzdy travou jít
chvíli se toulat zasněný v oblacích
..pod třešní na zádech tajně snít

proto je vždy vítanou změnou
a já se skláním před touto ženou
když lék si vyndavá z šedivé krabičky
vážím si nezištně
své milé babičky

DOKUD TU BUDE..SE MNOU..MEZI NÁMI
BUDE KLID LÉČIT..V DUŠI ŠRÁMY
HLAS NIKDO NEZVÝŠÍ
V ÚCTĚ K TÉ
....buďte dny bez ní
....PROKLETÉ
Autor poeta, 06.05.2012
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je moc pěkné...

06.05.2012 19:44:35 | Tanecnice

..pro ty nase starenky..:-)

06.05.2012 19:47:05 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí