Sobec...

Sobec...

Anotace: ...i na něj jednou dojde...snad...

 

  Měkké světlo ozařuje tvář,

  oči toho, kdož nenosí svatozář,

  rudá ústa lživou sítí protkaná,

  i krutá slova s hříchem ustlaná.

 

  Jako věrný pes následuje lunu,

  s myšlenkou zmocnit se měsíčního trůnu.

 

  Brodí se mrazivou krajinou,

  spaluje včerejší parte pro jinou.

  Připíjí na zdraví půlnočním hodinám.

  Usíná....

               ...v náručí svírá od ikony rám.

Autor Cizí neštěstí, 06.05.2012
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi :)

06.05.2012 20:37:13 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí