JEN "RÝMOVAČ"

JEN "RÝMOVAČ"

Anotace: Zdravá sebekritika, což vás se asi netýká

Kdo jsem co a zač
Básník? Jak dojemné
Tím dlouho ještě ne

Nahodilý „rýmovač“
Ten co když nespí
tak se zasní a básní

Budík co netiká
Každý kdo mně tyká
také mi stále říká:

Chybí ti romantika
Stejně jako fantazie
Zasaď ji než uhnije“


Sám sebe se ptám
Mám na to mám
nebo víc nemám

Koho se poptám
než to nevzdám
Smutný a sám
Autor RU 82, 06.05.2012
Přečteno 3258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí