♥.Svatební

♥.Svatební

Anotace: To když se bábinka znovu vdala...♥

 

 

 

 Šla jedna…

 *************

 Šla jedna bábinka do kostela

 tam pana faráře poprosila,

 že by se moc ráda vdávala

 a za svého dědečka

 po letech znovu se provdala.

 

Prý svatbu měli

už kdysi jen na radnici

 a tam to bylo jak ve světnici

 už je to let pomalu padesát,

 tak novou svatbu si můžeme dát.

 

Tak milá bábinko,co dědeček,

 chce tě zas připravit o věneček?

 To asi nepůjde,pane faráři

 dědovi se to už pár let nedaří.

 

Když si pak dědeček tu bábinku

 bral

 oba dva plakali.Farář se smál?

 A celá dědina manželům popřála

 ta láska po letech pak zase

 okřála…

 …..

 Tak boží požehnání.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 07.05.2012
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí