POVZDECH ŽENY

POVZDECH ŽENY

Anotace: O práci v domácnosti se moc nebásní

Kam sáhnu
hned cítím
jak všude
potřebná je
má ruka
Ne jedna
ale i druhá
Práce je
všude dost
i pro mého
bohužel druha
Zbyla po něm
od kytary stuha
Ale kde hledat
toho dobrodruha
Autor RU 82, 10.05.2012
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí