ÚVAHA SAMOTÁŘE

ÚVAHA SAMOTÁŘE

Anotace: Být sám, není snadné. I radost, rychleji vadne

Jé jak já se mám
Chodím sem a tam
Tak ze všech stran
vnímám větrů van

I vůni rostlin v květu
co šíří radost světu
Všechny důvěrně znám
jen vůní je rozpoznám

Kytici natrhám
Komu ji dám
Nikoho nemám
Rád jsem sám

Vůně třeba růží
Tělo s husí kůží
hned se napruží
trpí Ale jen muži?
Autor RU 82, 12.05.2012
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí