Nový den

Nový den

Anotace: Tak když někdo jednou vstane...

Tak jako ptáci ráno zpívají,
probouzím se s novou nadějí,
že slunce mou tvář ozáří,
s vírou se všechno snadno proráží.

Jen zpívat touha a jásat chuť,
klidně mě, člověče, tvrde suď,
nejsem tu pro tebe, neplním tvé rozkazy,
všechno se rozmotá jako ty provazy.

Zvedni se, pozdvihni hlavu,
nikdy ses nemusel
dostat do toho stavu,
vzchop se a věř,
bojuj a sni,
vše, co v srdci čekáš,
splní se v tomto dni.
Autor lullaby, 13.05.2012
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Liduška
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

14.06.2012 12:45:28 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí