Loudavá cesta

Loudavá cesta

Anotace: Vypadá to, že se mi zde opět zalíbilo...

Leč loudavou jdete cestou,
kde stromy ve dvoustupu stojí,
s holí si o zem se zemí ťukají,
mozolnaté ruce s náladou mrzutou.

Větrem nechávají slunečnice vlasy vlát,
k podzimu už kloní svůj jedinečný háv,
chtějí kvést a navždy v zemi stát,
tam, kde křížek stojí tak dlouho už zdráv.

Spojen vůní z parfémů exotických,
jeden příběh splétá se v druhý,
kde vyšlapanou pěšinou znějí stesky,
těch kamenů, co mají být z cesty.

Leč loudavou jdete cestou,
sluncem následuje Vás,
Váš stín…
Autor Láďa, 14.05.2012
Přečteno 260x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dobře, že zalíbilo

14.05.2012 21:50:52 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí