stá

stá

Anotace: .život je plný kutálení

Provoněná slza touhou
Zasychá skvrna rudá
Nikdo se neptá

..Tak jako poprvé

Rej dětí v řádcích přeschlých
Pár stébel pošlapaných
Oplakaný šperk se leskne v hlíně

..Tak jako poprvé

Potkáváš svojí radost
Ztracenou v řece času
Pohledy bez ohlasu

..Tepny bez krve

Pro kolik životů zní pláč
Ohraný tichý usedavý
Na stole svíčka uhasíná

..Prosím v naději vytrvej

Neptej se ,ber co život dává
Ač nohy podkopává
Ač do očí ti vmetl strach

..Dříve než…usedne prach
Autor poeta, 17.05.2012
Přečteno 386x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Cecilka, VE
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozkutálení...

21.05.2012 11:05:57 | enigman

Tobě dal život do dlaní
právě stou radost
ze psaní...
tak přijmi gratulaci!!

A věř, že jiný radost má,
když řádky tvé
si pročítá...
rád znovu dál se vrací.

:o)

17.05.2012 17:12:01 | Cecilka

Dekuji za peknou oslavu:-)

17.05.2012 17:13:36 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí