Tichý chod

Tichý chod

Anotace: Ehm, co dodat? Vyberte si z toho, co chcete...

Každý jinak užívá svůj volný čas
a dlouhé večery tráví četbou.
Romantici rozjímají jak mizí jas
a v televizi panáci se hejbou.

Zapneš comp a nemusíš si psát
s pohlednou vnadnou ženou.
Jejich tváře nestačíš do sebe sát,
jak je těžké najít tu vyvolenou.

Stačí se kouknout
a ihned poznáváš,
co je profil asi zač.
Stačí jen brnknout
a vzkaz dostáváš,
jakej jsi ty zelenáč.

Zvládáš na klávesnici prstoklad
a nemusíš s fotkou mluvit.
Budeš je všechny mít stejně rád,
než někoho dlouhá léta prudit.

A jakmile opět skončí rušný den,
pojedeš pak opět na tichý chod.
Jdeš na internet nebo se psem ven
vlastně uděláš, co ti bude vhod.

Stačí se kouknout
na ulici a už znáš
co je tohle asi zač.
Jí sladký kornout,
teď již šanci máš,
i když jsi zelenáč.

Stačí se kouknout
a vidíš vedle sebe,
možná je to pech.
Stačí jen houknout,
chrápe, až to jebe
slyšíš jenom vzdech.

Každý jinak užívá svůj volný čas
a dlouhé večery tráví s tebou.
A štamgasti píjí chmelový kvas,
všichni venku se jinak hejbou...

… a všichni skončí na tichý chod.
Autor jehlaspichlas, 18.05.2012
Přečteno 446x
Tipy 7
Poslední tipující: Inies, Alla, Anjesis, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí