zahlíd jsem

zahlíd jsem

Anotace: ..levým okem

zahlíd jsem nebe
...na malou chvíli
...pod sítkou na motýly
zahlíd jsem tebe

bezbranou
bezmocnou
svázanou
tak vzácně
..neprostupnou
pro lásku
..nedostupnou

zahlíd jsem
nebe v jeho moci
v barevném kouzle
světel noci
pod srdcem dřímá
známý pocit
že štěstí našel
kdo včas procit

zahlíd jsem nebe v odrazu
..v lesku
..v neklidné vodní hladině
sebral své slzy,slané perly
rozlité k nohám bohyně

pak jsem jí pohlédl
do smutných očí
a tiché prosbě význam dal
odcházím,ne však navždy
věř mi
a zmizel v stínu černých skal
Autor poeta, 19.05.2012
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: sýc, enigman, VE
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v pravém...

21.05.2012 11:14:10 | enigman

vždy v levém

21.05.2012 13:08:45 | poeta

Stin je zrcadlove vychyleny

22.05.2012 07:35:40 | poeta

to by znamenalo že ten stín není pravý...

22.05.2012 07:06:43 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí