MINIATURY 1

MINIATURY 1

Anotace: Veršovaná zamyšlení

Má milá padá rosa
nechoď už jen bosa
mysli na své zdraví
ať tělo nechuraví

Když je někdo blbý
ať to ví nebo neví
ač o rady nestojí
někdo rád napoví

Posměch šklebící tvář
kolem hlavy svatozář
to je prvý muž náš
tak ho i ty znáš
Oprávněně se ptáš
Je víc hrobař
nebo tunelář

Být sám
není snadné
i radost
rychleji zvadne
Nebo snad ne
Autor RU 82, 23.05.2012
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí