V bílém oparu mlhoví

V bílém oparu mlhoví

Anotace: ...

 

 

Mám černý šat

nádech kovový

bojíš se

………………………………….

Jen mravenčí drobek

chtěl bych si uždibnout

ze světla tvých očí

naději …

lásko

 

že ve stínu

co tma jej často přikrývá

nebudu sám

 

mám tvůj niterní terč

mé kousnutí vypálí

ti rány navždy

přímo do středu

………………………………..

černá skvrna

v barvách zemřela

Autor Marcella, 23.05.2012
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: ARNOKULT, prostějanek, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí