Co jsme to jen provedli?

Co jsme to jen provedli?

Anotace: Bolesti v těle plné srdce.

Co jsme to jen provedli
Vyrvali si srdce z těla
A v tváři ihned pobledli
Když lítost přijít měla.

Bolest časem pomíjí
Jen se snáší hůře
Ve světě plném zmijí
Kde ti nikdo nepomůže.

Možná, že přijde
Jednou ten kouzelník.
Mávne nad tím klidně hůlkou
A dobro v srdci rozezní.
Autor Philosophic Theory, 23.05.2012
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Samantha Graham
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí