MEZILIDSKÉ VZTAHY

MEZILIDSKÉ VZTAHY

Anotace: Někdy nejsou zcela zřejmé, jindy zas, až nevyzpytatelné

KAMARÁDI
Bože ach pane bože
kamarádi až na nože
I když věrnost si slíbili
málem se snad pobili

Spor byl tak trvalý
až se spolu porvali
Jako psi spráskaní
loudali se pak spolu
Než však došli domů
smířili se pod strání
Už zvonilo klekání

VZTAH MOŽNÝ DNES: „Miluji tě!“
Chtěli bychom mít spolu dítě
Rčení jen k pobavení i radosti
Přání není matkou moudrosti
Autor RU 82, 24.05.2012
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí