TAK VĚŘ

TAK VĚŘ

Anotace: ....

Stínohra pocitového opojení
a okoralé srdce lačně hltá lásku
pro vibrace a nervově silové propojení
v chaosu a zmatku
když hluboké moře
a nesčetné bouře vně citu
zalévají vlnami emocí
na břeh vyvrženého trosečníka uprostřed světa
kde učí ho pokoře
a moci nitru
a jak nepodlehnout erozi
a mít právo veta

jak proplout mezi
zrádnými vlnami života
a neutonout ve vlastní bolesti
kvůli ztrátě identity
jak vypořádat se svými víry a jezy
a nepropásnout mocný přílivový proud
a už jen na pořád
oddávat se vášni a slasti
pro krásu a něhu
a konečně utnout všechny zetlelé části
vlastního já
a pevně
nohama stát
na tom písečném břehu

i když vítr života
kolikrát strašně
do tváře fouká
a někdy sebou
přivane i klacky a pasti
tak věř!
Že i po bouři znova rozkvěte louka
jako jednou
i láska ve tvém srdci.
Autor ZILA78, 25.05.2012
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, střelkyně1, Helena Lovecká, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věřím louce...

02.06.2012 14:54:30 | enigman

musím...jinak by to nestálo za nic...ale já tě stejně vždycky ráda čtu:)

28.05.2012 21:18:13 | střelkyně1

věřím .. a žiju dál :-) .. ST

28.05.2012 19:27:48 | Helena Lovecká

Hezká báseň, ST.

26.05.2012 12:19:17 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí