Sabotáž

Sabotáž

Anotace: ...

Přítel-kamarád, možná i víc,
co zná rub i líc
a čokoládu
spánek s oknem dokořán
kam každou noc rád zazpívám
svou serenádu

Tvář, ač úsměv, plný šrámů
v koutcích skryto mnoho plánů
končících až...
Hranice hlasem ve tmě boří
životem svým nechtě tvoří
sabotáž...
Autor Hmota, 27.05.2012
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, casla, Jeněcovevzduchukrásného, Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí