LÁSKA PLATONICKÁ

LÁSKA PLATONICKÁ

Anotace: Má velmi četnou podobu. Plní mnohou lidskou nádobu.

Paní mých představ - snů
nesplněných tužeb - nadějí
Stálá radost všedních dnů
Nepotkat – byl bych raději

Pozorovat vás - je radostí
Zalíbit se vám - až štěstí
Kdo se však toho zhostí
u ženy s dobrou pověstí

Nebo vizáž nic nevěstí
Často nedobrák od kosti
Představa plná bolesti
Konec vysněných neřestí
Autor RU 82, 27.05.2012
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fakt. Důležité je co člověk vyzařuje a né jak vypadá, na to nevsázím.

27.05.2012 12:24:47 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí