Vzít zpět

Vzít zpět

Anotace: ...

Mám strach ze stmívání,
z toho, že slunce už znovu nevyjde
a nepohladí tvou tvář
a tobě už nikdy nenaskáče nová várka
pih…

Mám strach z odcházení,
z toho, že tvé nohy překročí můj práh
a tentokrát to bude naposled
a ty mi to neřekneš,
že mě opouštíš…

Mám strach
z probouzení
z usínání
ze snění
a z blouznění.

Největší strach mám sama ze sebe.
Že udělám něco, co se nedá vzít zpět…
Autor Prinzeschen, 27.05.2012
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí