Pro maminku

Pro maminku

Anotace: Poděkování

 

 

Za lásku

 

Plynou dny

jeden za druhým

mamince přibyla vráska

úsměv a milo se usadí

všude kde přebývá láska.

 

Neslyším nikde na světě

tak krásná a hřejivá slova

pro ně se k tobě vracívám

ráda znova a znova.

 

A nejen pro mne máti má

jsi majákem v bouři

i vnoučci rádi velice

do Tvé  náruče se schoulí.

 

Dny plynou

jeden za druhým

maminka chůzi má vetchou

přijdu k ní vrásky pohladím

vřelý dík za vše jen řeknu.

Autor kojanova, 29.05.2012
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechápu, že se to nelíbí...je to čisté, citlivé, dle mne dobré, i když sám píši jiný styl
RM.

02.02.2013 19:05:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí