V kapce

V kapce

Anotace: Přesto jsem suverén..

Sbírka: Pokojová romantika

Každé ráno se probudím
někde v kapce vody.
Nasadím falešný úsměv
a léky do pohody.
Posledním nočním snem
pročistím si hlavu.
Nevím proč a nevím kam,
ale plavu
někam z kapky pryč.

Každý večer usínám
v kapce pod hladinou.
A vím že tyto stavy
jentak nepominou.
Už jsem si asi zvykl
na to co se v kapce stává.
Vím totiž že ráno
budu plavat
někam z kapky pryč.

Přesto jsem suverén.
Přesto jsem suverén...
Autor J. Póža, 31.05.2012
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Mandi, Rootness, Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí