ACH KRÁSKO

ACH KRÁSKO

Anotace: ....

Svazuji pulzující rovnoběžku
tu nejtenčí čáru života
jako stužku do vlasů
vlastních egoistických prohřešků
kde pocitem dobra je samota
pro vzkříšení a spásu

nanicovatých přetvářek
a nerudných úvah
o společné cestě do vyšších sfér
nepodstatných maličkostí
a zmařených myšlenek

o novém světě
a milostivě milosrdném bohu
co hlídá naše kroky
jako údery zvonu němých katedrál

ach krásko
rozkoš na první metě
není grál
jen úžas slepých tónů baroka
ach lásko
když zrcadlíš se v baletě
jsem král
poddaný i srdce otroka
ach krásko
ta citové pečetě
za jistotu bych dal
a utišující slova proroka
ach lásko
teď vidím to bledě
však víš,to já se bál
žít naplno a zhluboka!
Autor ZILA78, 03.06.2012
Přečteno 415x
Tipy 18
Poslední tipující: Jin&Jang, Aťan, Radhuza, enigman, Květka Š., Psavec, Tanecnice, Kett, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teď už se nebojíš že...

04.06.2012 13:06:25 | enigman

nebát se a proŽÍT krásu .. ST

03.06.2012 01:00:05 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí