Cela

Cela

Jsem v křeči
spoutaná strachem
zamčená v ciferníku hodin
každá vteřina mučí

tisickrát a pořád dokola
všechno se násobí a stokrát přičítá

řežou mě,
nůžkama vyrejvaj stigmata

zmenšuje se pocha vzduchu
kyslíku prudce ubývá.
chybí!

slunce dávno zašlo
kousky kvítí se drolí a sypou do očí

rvou mi vlasy
jeden za druhym
a za každej mě navíc bodnou špendlíkem
vzkaz jako na nástěnku
učí mě?
mučí?

vždyt mám v rukou klíče od cely
však jsem to já kdo m střeží
Autor urcite.me.neznas, 03.06.2012
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odemkni...

04.06.2012 13:12:36 | enigman

Potom vem klíč od těch dveří
rozcap je dokořán
a bez ohlédnutí
co tě zůstat nutí
vyběhni pryč z té klece
svobody kouzlo ochutnej
a zpátky..........nespěchej

03.06.2012 19:03:35 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí