Životadárná tekutina

Životadárná tekutina

Anotace: Voda ve víno...víno v hřích.

Tančící v krvi
Tango pro dva
Ni první ni druhý
Se proudu oddá

Kroky po hladině
Život topí se
Ve víně povinně
Pravda jeví se

Exaktní množství
Cestu otvírá
Katalyzátor božství
Na konci víra

Voda ve víno
Víno v těle
Krví vinno
Z hříchu celé
Autor Serja, 03.06.2012
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí