RADOSTI STÁŘÍ

RADOSTI STÁŘÍ

Anotace: Geny, smích, sex - 3 pilíře dlouhověkovosti

Jedna z mála radostí stáří
ať se na to kdo jak chce
jak chce nevěřícně tváří
Dost často hledám brýle
Pak chodím sem a tam
jakoby z dlouhé chvíle
Už jsem nachodil míle
Když je najdu je to milé
Stále víc zapomínám
za což se až stydím
Pak však radost mám
když zas lépe vidím
Autor RU 82, 04.06.2012
Přečteno 347x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí