Třetí den bývá kritický

Třetí den bývá kritický

Anotace: třetího dne už nezbývá sil

Sbírka: Za zrcadlem...

nahodil jsem bílou stuhu
do dálek časových tělo míři
přejíždím do levého pruhu
vzduchem odmítavé myšlenky víří
 
zamítám
 
uvítám, vám, vám
 
nejasné zkazky o době strávené
v noci za tmy probdělé dny
zase vidím všude pohledy káravé
však zmizí zase se sny
 
denními
 
nočními, jími, jími
 
druhá vlna nocí se vlní
začátky konce nejsou, nebyli
hlava se mlhavě plní
vzpomínka na nás, nemílí
 
nežidi
 
tvořící, řečí, řečí
 
třetí den bývá kritický
musím se krotit
nemusím, ležící psi
snědli voli
 
Poslední dny bývám nejistý
zda nesešel jsem 
teď nevím, zítra povím
ze cesty příběh
kam došel jsem
nevržen mezi sebe a svět.
 
Třetí den je kritický... buďte též...
Autor Karel Letník, 05.06.2012
Přečteno 648x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí