Všudypřítomné zlo

Všudypřítomné zlo

Anotace: Když vám v normálním životě něco brání a má to spoustu následků..

Sbírka: Složené z papíru

I když chci žít lépe, jistě,
chci utéct do lepšího kraje,
zjistím že i v tomhle místě
zlo svou hru už hraje.

Bojuju dál,
jen tak se nevzdám,
nehodlám své sny přenechat hvězdám.

Podráží mi nohy
znova sráží mě dolů
jo ty zla davy
bloudí kolem hlavy.

Málo sexu, málo tebe,
nad sebou nemám už nebe.
Místo něj jen černý mrak,
a mou rukou vzniká tenhle brak.

Není to poezie, báseň,
jen chabý výmysl
co vyjadřuje tíseň.

Nejenom smůlu a neštěstí,
ale strach a budoucnost
co nic dobrého nevěští.

Nemám kam utéci,
zlo je už v každém koutě
a stejně se všichni sejdem
na konci téhle velké poutě.
Autor exKlarka, 06.06.2012
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, psát básničky, když je člověku blbě, to chce velkou dávku... nevim čeho vlastně. Prostě jednoduchý to není.

06.06.2012 08:08:49 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí