BĚŽNÉ LOUČENÍ

BĚŽNÉ LOUČENÍ

Anotace: Kolikrát vyslovíme, že v rýmu, ani nevíme

Tak se měj
ať je ti hej
vzpomínej
V dlouhé chvíli
k jídlu či pití
si něco dej
A nespěchej
Jo a zavolej
Autor RU 82, 07.06.2012
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí