Něco špatného

Něco špatného

Anotace: Nemůže být pořád všechno eňo ňůňo

Ryju hubou do hlíny,
a slunce mi pálí do zad,
vzduch je celkem nevinný,
a já tak dopad -
jak pitomec.

Ryju hubou do trávy,
a kytky celkem voní,
upadl jsem ve zdraví,
jen kosti se mi drolí -
už zase.

Držkou lámu haluze,
v kmenu vidím tmu,
cítím se být ošizen,
o zářivost dnů -
do háje!
Vemte mě, sakra,
jednou do ráje -
jo, mně!!!
Autor Aaliyan, 07.06.2012
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: Dominik Plesr, Emmelia, Aťan, Holka z davu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedené. Super říz a přitom to má i smysl...

27.06.2012 06:46:22 | Dominik Plesr

Můžu jít s tebou do ráje?
Také furt křičím jen do háje!

10.06.2012 23:14:48 | Holka z davu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí