Othello jinak

Othello jinak

Anotace: Úspěšný chovatel skotu.

Othello jak pověst praví,
velmi vzácné choval krávy,
proto často v chlévu sedí,
stelné krávy moc si hledí.

Desdemoně skot však páchne,
ze chléva mu brzy pláchne,
přítel pak ji něžně hladí,
přemýšlí, že muže zradí.

S krávou jsou však komplikace,
tohle bude těžká práce,
Othello chce porod krátký,
spěchá proto pro provázky.

Sotva ale domu přišel,
podezřelé zvuky slyšel,
manželka jeho milená,
právě z něj dělá jelena.

Nevyplatilo se ženě,
vrkat takhle roztouženě,
nevěra je odhalena,
měla býti jako pěna.

Než vám přišlo na svět tele,
zahnal ženu od přítele,
ve chlévu ji vztekle škrtí,
sešla proto strašnou smrtí.
Autor Psavec, 08.06.2012
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, snupicek, enigman, carodejka, Doradan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je vůl...

11.06.2012 15:19:39 | enigman

Báječné.))

09.06.2012 20:58:57 | carodejka

Báječné.))

09.06.2012 20:58:56 | carodejka

děkuji za zveselnění klasika..kdo by řekl,že v pozadí téhle šktovraždy byl (pra)skot..

08.06.2012 14:11:58 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí