Chvilku vzpomínej

Chvilku vzpomínej

Anotace: ... vzpomínky jsou někdy i hnací motor...

 
 
Dým z komínů a zvláštní vůně vzduchu
na nebi slunce, co jitří mrazivosti rán
V zastávce autobusu kouřící banda kluků
a holky opodál se tiše chichotaj

Za rámě táhneš stíny starých lásek
ten pásek z magneťáku, kam jsi ho jenom dal
V kapse máš drobný, zip u bundy se zasek
do prázdna pohled sklem kamsi vyvěrá

Jak v mlýnským kole vír myšlenek se točí
z pod prstů upadaj kompromisy snů
Výdech a nádech, svět divokou je stečí
barevné vzpomínky jdou proti šedi dnů

...

Slyšíš ten hlas, co rozrazil to ticho
Cítíš tu vůni, tak tehdy voněl kraj
Hřejivé dlaně a drží Tě tak blízko
Tady to bylo...

Tvé city vzpomínaj
Autor labuť, 08.06.2012
Přečteno 887x
Tipy 30
Poslední tipující: casla, Holis, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, Loira, enigman, Psavec, Barbell, Jan Čihoský, nikoolkaaa, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky parádní ! Jsi fakt dobrá !

18.07.2012 22:52:14 | Loira

vzpomínám si...jdu přiložit...

11.06.2012 15:32:54 | enigman

Moc pěkná, ST.

10.06.2012 00:43:31 | Psavec

Paráda!

09.06.2012 20:16:21 | nepřihlášený komentátor

taky často svou duši vzpomínkami ukolébávám ....jaké to byly hezké časy...četla se překrásně!:)

09.06.2012 11:05:41 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí