strangelove

strangelove

Anotace: .

Přišla kráska
a dělala jakože mi rozumí
její rty měnily se v kov
a za očima měla černou díru....

Ale jinak držela pití
normálním gestem barové děvy
okouzlení se místo v srdci
ztrácelo někam do prázdna...

Mohu vás milovat?
mohu vás zvát?
mohu se na vás usmívat?
mohu si s vámi dál povídat?

V baru byl kdosi okraden
a neónová světla roztancovala zostuzení...
slečna byla tmou
byla světlem
srdcem roztříštěným
do vesmíru...

Volal jsem tmou
po monstrech z beztvarých světů
abych ty střípky drobící se nekonečným prostorem
zachytil
alespoň pár jich ..
než zapomenu,že kdysi byly
srdcem..
Autor 27Zdenek, 10.06.2012
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, hanele m., Pablo Kral
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

její rty měnily se v kov
a za očima měla černou díru

To se mi líbí moc, neseděla mi tam ta "barová děva",ale jinak dobré

10.06.2012 23:06:29 | kočkopes

některé části se mi líbí moc

její rty měnily se v kov
a za očima měla černou díru....

V baru byl kdosi okraden
a neónová světla roztancovala zostuzení...

a taky konec :o)

10.06.2012 11:36:51 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí