Na co mít titulů milion

Na co mít titulů milion

Anotace: Kam svět míří? Toť otázka.

Na co mít titulů milion,
když jsem člověkem,
co život má rád.
Na horu, dolů, dopředu, do zadu, já pevně stál.

Ač byla spousta omylů,
já postaven na vinu.
Oči plné slz dobře znám.
Utíkáme v systému,
usínáme při vínu,
co tu bude dál.

Svět má jeden směr,
kdo ví,
zda to přežijem.
Můžem se ptát.
Autor Hantec, 11.06.2012
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptát se můžem, ale kdo odpoví???

11.06.2012 19:22:59 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí