Je to síla (poctivost se vytratila)

Je to síla (poctivost se vytratila)

Anotace: jedinci i společnosti - nikdy nemají dosti

Troufale čím dál víc podvádět
na tom je založen český svět
jedno je již v jakém oboru
údaje v procentech létají nahoru

pro staré pro mladé pro děti
ač o tom nemají ponětí
pastí je straženo tisíce
z podvodů stává se tradice

poctivost prohrála na celé čáře
občanům zůstanou jen smutné tváře
zcizené peníze střádají gauneři
stát tomu nahrává čas to již prověřil
Autor Heron, 12.06.2012
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí